aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσι: «Χρειάζεται αυτοκριτική και ηρεμία»

Μέσι: «Χρειάζεται αυτοκριτική και ηρεμία»

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε πως η Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της, μετά τη νίκη επί της Αλαβές στην τελευταία αγωνιστική της La Liga (0-5). Το πρωτάθλημα χάθηκε, όπως είχε χαθεί προ πολλού και το Κύπελλο, ενώ απομένει πλέον ως στόχος το Champions League.

«Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, μακριά από τα φώτα. Πιστεύω πως αυτές τις μέρες όλοι μας καταλάβαμε κάποια πράγματα. Δεν κάναμε καλή σεζόν και το αποτέλεσμα ήταν αυτή η κατάληξη. Σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά από άποψη συμπεριφοράς και αφοσίωσης. Θα πρέπει όμως αυτό να συμβαίνει με συνέπεια. Τώρα θα πρέπει να ηρεμήσουμε, να καθαρίσουμε το κεφάλι μας και να επιστρέψουμε με ενθουσιασμό για το Champions League», τόνισε ο Αργεντινός σταρ.

Όσο για το γεγονός ότι πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ για έβδομη φορά; «Τα ατομικά βραβεία είναι δευτερεύοντα. Είναι σημαντικό να είσαι πρώτος σκόρερ τόσες φορές, αλλά σίγουρα θα ήθελα να είχε συνδυαστεί με ένα πρωτάθλημα, όπως και τις άλλες φορές».

powered by Rubicon Project

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ