aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσα τα κεφάλια!

Μέσα τα κεφάλια!

Οι κυανόλευκοι ξεκουράστηκαν, έκαναν τις ολιγοήμερες διακοπές τους (άλλοι εντός κι άλλοι εκτός Κύπρου) για τα Χριστούγεννα και αύριο πρέπει να επανέλθουν στις προπονήσεις, διότι οι υποχρεώσεις τρέχουν. Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο σε μία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το επιβεβαιώνει, άλλωστε και η βαθμολογική θέση της ομάδας του Χατζηλούκα, η οποία έχει πλέον βλέψεις για εξάδα.

Αύριο θα διαπιστωθεί η ετοιμότητα των παικτών του Λέβι, αλλά σίγουρη θεωρείται η απουσία του Ζοάο Βίκτορ ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Ο Βραζιλιάνος είναι βαρόμετρο για την «Κυρία» και πιστεύεται ότι ο Ισραηλινός τεχνικός θα ανακατώσει για τα καλά την τράπουλα για να τον αντικαταστήσει. Ο Παλάνγκα που είναι εκτός δράσης από τις 3 Δεκεμβρίου έχει αποθεραπευτεί και είναι, πλέον, στη διάθεση του προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ