aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσα στην έντονη μετεγγραφολογία...

Μέσα στην έντονη μετεγγραφολογία…

Μέσα στην έντονη μετεγγραφολογία που έχει «ξεσπάσει» στην Ανόρθωση, σήμερα έχουν την παρουσίαση του ρόστερ και του τεχνικού τιμ, όπως φυσικά και το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η παρουσίαση του ρόστερ θα γίνει στις 19:00 και μία ώρα αργότερα θα έχουμε την έναρξη του φιλικού αγώνα που θα είναι και ο πρώτος για την Ανόρθωση τη φετινή σεζόν.

Η είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ από τη διοίκηση και αναμένεται να παρευρεθεί αρκετός κόσμος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να δει από κοντά το πρώτο δείγμα της νέας Ανόρθωσης που βρίσκεται στα σκαριά.

Είναι λογικό και αναμενόμενο, πόλος έλξης να αποτελέσουν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα από τα οποία όλοι περιμένουν πολλά. Ο Ρόνι Λέβι στο φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές του για να αρχίσει σιγά-σιγά η ομάδα του να αποκτά ρυθμό.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης Facebook που διατηρεί, η Ανόρθωση καλεί τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ