aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσα οι Παπουλής και Αγγελή, εκτός ο Σελάγια

Μέσα οι Παπουλής και Αγγελή, εκτός ο Σελάγια

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι πιο έτοιμος ο Φώτης Παπουλής. Ο Ελλαδίτης επιθετικός, που άρχισε ως βασικός στο παιχνίδι με τον Άρη, φάνηκε πως δεν ήταν εντελώς έτοιμος. Ο χρόνος, όμως, δουλεύει υπέρ του όλο αυτό το διάστημα και με τον Ελλαδίτη απόλυτα καλά και στα επίπεδα που τον έχουν συνηθίσει προηγουμένως οι οπαδοί της ομάδας ο Απόλλων ενισχύεται σημαντικά ενόψει της συνέχειας. Τα ίδια ισχύουν για τον Αγγελή Αγγελή.

Ακόμη μια σημαντική εσωτερική προσθήκη για τους κυανόλευκους, οι οποίοι έχουν μεν δύο πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς, τον Γιούστε και τον Ρομπέρζ, όμως με την επιστροφή του Κύπριου διεθνούς στόπερ η ομάδα θα είναι πιο γεμάτη στο κέντρο της άμυνας. Ο Αγγελή μετρά φέτος 45 λεπτά, όταν πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Πέδρο στο παιχνίδι με τη Δόξα (4-2). Με την Αλκή, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου, οι κυανόλευκοι θα μετρήσουν μόνο μία απουσία, αυτήν του Σελάγια, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ