aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσα ο Μπενίτεθ και πόζες από τους «νεοσύλλεκτους» (pics & vid)

Μέσα ο Μπενίτεθ και πόζες από τους «νεοσύλλεκτους» (pics & vid)

Ο Ντάνι Μπενίτεθ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και τίθεται ξανά στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Αούστρια, όπως ανέφερε ο ίδιος ο κόουτς στη συνέντευξη Τύπου πριν την τελευταία προπόνηση.

Ο Ισπανός είχε μείνει εκτός αποστολής στα δύο τελευταία παιχνίδια της ΑΕΛ, όμως πλέον είναι ξανά στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού που έχει μια επιπλέον λύση στα χέρια του για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, στην προπόνηση συμμετείχαν και τα δύο τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα, ο Λεάντρο Σίλβα και ο Τιάγκο ντε Λεόνσο.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα έχει στην αποστολή τους ακόλουθους 21 από τους οποίους θα επιλέξει την τελευταία στιγμή τους 18 του αγώνα: 

Βοζίνια, Α. Γεωργιου, Α. Κεραυνός, Χ. Κυριάκου, Σοάρες, Μ. Νικολάου, Αϊρόσα, Μιτρέα, Αρουαμπαρένα, Λαφράνς, Αβραάμ, Αρτούρ, Μ. Ηλία, Σασσί, Μέσκα, Αλνταΐρ, Φιντέλις, Μπενίτεζ, Λ. Σίλβα, Τεϊσέρα και Γουίλλερ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ