aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσα ο Αντόνια, τα δεδομένα με τον Γκοντάλ

Μέσα ο Αντόνια, τα δεδομένα με τον Γκοντάλ

Ο Zαρκίνιο Αντόνια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΛ ενόψει του αποψινού αγώνα (19:00) με την Αλκή και είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν είναι απίθανο να πάρει και θέση βασικού. Αυτό θα γίνει αν ο Ντούσαν Κέρκεζ αποφασίσει να αγωνιστεί με κάποια άλλη τακτική από αυτή που έδειξε με την Πάφος FC την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Σλοβάκος Μπόρις Γκόνταλ, που προπονείται κανονικά θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από τον επόμενο αγώνα. Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες που ετοιμάζονται, ξέχωρα από το ενδιαφέρον για τον Αγκάνοβιτς, υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον Βόσνιος κόουτς. Ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει αφοσιωθεί στο σημερινό παιχνίδι. Μετά το πέρας της αποψινής αναμέτρησης, ίσως προκύψουν νεότερα στο μετεγγραφικό. Παράλληλα θα γίνει γνωστό και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Την αποστολή απαρτίζουν οι πιο κάτω: Ζοσιμάρ Βοζίνια, Πάτρικ Πρόσεκ, Αντρέας Κεραυνός, Νιλς Τεϊσέιρα, Ανδρέας Αβραάμ, Χρίστος Γουίλερ, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Ντόσα Ζούνιορ, Κέβιν Λαφράνς, Αντρέ Τεϊσέιρα, Γιόν Γκαθτανιάγα, Ιρένε Φιντέλις, Λεάντρο Σίλβα, Άλεξ Ντα Σίλβα, Γιάννης Γερολέμου, Στυλιανός Παντελή, Κίρε Μαρκόσκι, Ζαρκίνιο Αντόνια , Αντρέας Μακρής, Ρούβεν Χουράδο.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οι Χάρης Κυριάκου, Νέστορας Μυτίδης, Ντάνι Μπενίτεθ και λόγω τιμωρίας οι Νταβόρ Ζτραφκόφσκι και Μάρκο Αντάμοβιτς. Εκτός είναι επίσης ο Τζοάν Ρομάν ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ