aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσα Μοϊσόφ, Ασούμπρε και Αντωνιάδης, έμεινε στην Κύπρο ο Σπόλιαριτς

Μέσα Μοϊσόφ, Ασούμπρε και Αντωνιάδης, έμεινε στην Κύπρο ο Σπόλιαριτς

Για τη Μολδαβία και το Κίσιναου αναχώρησε η ΑΕΚ, όπου θα αντιμετωπίσει την Πετροκούμπ στον επαναληπτικό της αγώνα για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς).

Στην αποστολή για Μολδαβία συμπεριλήφθηκαν οι Μοϊσόφ, Ασούμπρε και Αντωνιάδης. Αντίθετα, έμεινε στην Κύπρο ο Ματία Σπόλιαριτς. Κατά πόσο οι τρεις πρώτοι θα είναι στην αποστολή του αγώνα αυτό θα αποφασιστεί μετά την αποψινή προπόνηση.

Προηγήθηκε πρωινή προπόνηση στη Λάρνακα. Αύριο (17/7), στις 19:30, οι κιτρινοπράσινοι θα προπονηθούν στο Stadionul Zibru, με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ λογικά να κατασταλάζει για το πλάνο που θα παρατάξει στη ρεβάνς. Πολλά θα κριθούν και από την ετοιμότητα του Ντάνιελ Μοϊσόφ, ο οποίος θεωρείται κομβικός ποδοσφαιριστής όσον αφορά την αμυντική διάταξη και γενικά για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Ο Ιδιάκεθ είναι ένας προπονητής που δεν αρέσκεται ν’ αποκαλύπτει τα πλάνα του, ειδικά όταν πρόκειται για κρίσιμα παιχνίδια. Αρκετές φορές έχει εκπλήξει με τις επιλογές του. Δεν αποκλείεται να φυλάει κάποια έκπληξη και για τον αυριανό αγώνα, θέλοντας να αιφνιδιάσει τους Μολδαβούς. Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, μετά την αυριανή προπόνηση αναμένεται ότι θα πάρει και τις τελικές του αποφάσεις. Πριν από την προπόνηση, γύρω στις 18:30, ο 47χρονος Βάσκος προπονητής θα μιλήσει σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα γίνει στο γήπεδο της πρωτεύουσας.

Φωτό: Larnaka Sports

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ