aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜένουν τα τυπικά για τις υπογραφές

Μένουν τα τυπικά για τις υπογραφές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ
Στην Κύπρο βρίσκεται ο Μίχαλι Κόρχουτ για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής, αφού δεν μπόρεσε να βρει κάτι καλύτερο, έστειλε εν τέλει το μήνυμα στη διοίκηση της Ανόρθωσης ότι είναι πρόθυμος να έρθει στο νησί μας και να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Από την «Κυρία» τού έστειλαν το μήνυμα ότι τον περιμένουν άμεσα στη Λάρνακα και ο Κόρχουτ πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε στην Κύπρο. Πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις, είχε κάποιες τελικές επαφές με τη διοίκηση για το θέμα του συμβολαίου του όπου υπήρξαν κάποιες διαφορές και σήμερα αναμένεται να κλείσει το όλο θέμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Κόρχουτ υπήρχε ήδη προφορική συμφωνία από τις πρώτες επαφές που έγιναν και ουσιαστικά πάνω σε αυτή συνεχίστηκαν οι επαφές. Ο πρώην παίκτης της Χάποελ Μπερ Σέβα αναμένεται να αποτελέσει τη βασική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας για την Ανόρθωση μιας και ο Ρόνι Λέβι τον προορίζει για βασικό.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Αναμένεται ότι θα θέλει λίγο χρόνο για να φθάσει στα καλύτερα δυνατά επίπεδα, όμως εκτιμάται ότι μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος.
Ο Κόρχουτ θα δώσει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να «απελευθερώσει» κάπως τον Πράνιτς, ο οποίος θα μπορεί να αξιοποιηθεί πότε στη μεσαία γραμμή και πότε στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κροάτης θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί περισσότερα παιχνίδια στην αγαπημένη του θέση η οποία δεν είναι άλλη από αυτή στη μεσαία γραμμή. Το είχε δηλώσει και ο ίδιος ότι προτιμά να αγωνίζεται στο κέντρο και τη νέα σεζόν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες να παίξει εκεί όπου θα μπορεί πιο εύκολα να κάνει παιχνίδι.

Αν θα γίνει άλλη μία κίνηση με παίκτη κάτω των 22 κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Υπάρχει όμως χρόνος και όλα είναι ανοικτά. Πάντως, ισραηλινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ανόρθωση ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα Οχάντ Λεβίτα της Μακάμπι Χάιφα. Ο 32χρονος τερματοφύλακας, που πέρασε στο παρελθόν και από την Ομόνοια, ίσως να απασχολεί, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Φελγκέιρας δεν ικανοποίησε με τα όσα έδειξε μέχρι στιγμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ