aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μένουν Ικάρντι και Μαντσίνι στην Ίντερ»

«Μένουν Ικάρντι και Μαντσίνι στην Ίντερ»

Ρομπέρτο Μαντσίνι και Μάουρο Ικάρντι αποτελούν, εδώ και λίγες εβδομάδες, τα πιο «καυτά» ονόματα από πλευράς Ίντερ στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Έρικ Τοχίρ πάντως να θέλει να βάλει τέλος στις διάφορες φημολογίες. Σε συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, ο Ινδονήσιος πρόεδρος τόνισε πως κανένας εκ των δυο προαναφερθέντων δεν θα απουσιάζει φέτος από το Μιλάνο..

«Δεν πρόκειται να δώσουμε τον Ικάρντι, έχουμε δεχθεί πολλές προσφορές, τώρα πρόσφατα από τη Νάπολι, αλλά δεν θα τον πουλήσουμε. Ένα χρόνο πριν ανανεώσαμε τη μεταξύ μας συμφωνία. Είμαστε σαν μια οικογένεια στην Ίντερ και αν υπάρχουν κάποια προβλήματα, μπορούμε πάντα να τα συζητάμε. Είναι ο αρχηγός μας και παράλληλα ένας πολύ σημαντικός παίκτης, είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του», ήταν τα λόγια του Τοχίρ σχετικά με την περίπτωση του Ικάρντι.

Ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ μίλησε παράλληλα και για τον Μαντσίνι και τα όσα έχουν γραφτεί περί αποχώρησης του από τον πάγκο της ομάδας. «Ο Μαντσίνι είναι ο προπονητής μας, τώρα στις ΗΠΑ που βρίσκεται η ομάδα έχει δουλέψει πολύ και τον πιστεύω για ό,τι κάνει. Έχω εμπιστοσύνη στις προπονητικές του δυνατότητες. Δουλεύουμε όλοι μαζί σαν σύνολο και όχι μεμονωμένα», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ