aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜένει τελικά ΑΕΛ… στον αέρα η ανανέωση του

Μένει τελικά ΑΕΛ… στον αέρα η ανανέωση του

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Μάριος Ηλία θα έφευγε δανεικός από την ΑΕΛ υπήρξε ανατροπή δεδομένων και ο Κύπριος διεθνής φτιάχνει ήδη βαλίτσες για την Βουλγαρία.

Η πώληση Τεξέιρα ανάγκασε τον Ντούσαν Κέρκεζ να αναθεωρήσει την στάση του όσον αφορά το κόψιμο του χαρισματικού επιθετικού και ζήτησε όπως μεταβεί στο Πράβετς για να ενσωματωθεί με την αποστολή των κίτρινων της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: Τον θέλει και η Αλκή… προτιμά Σαλαμίνα ο Μάριος Ηλία

Παρά την θετική κατάληξη που είχε η υπόθεση του αυτό που μένει στον αέρα είναι το θέμα της πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η ΑΕΛ έχει ήδη καταθέσει στον παίκτη την τελική της πρόταση,  μέχρι στιγμής δεν έπεσαν υπογραφές παρόλο που υπάρχει ταύτιση απόψεων στο οικονομικό αφού ο Μάριος Ηλία θέλει να περιμένει να δει τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει την φετινή περίοδο και ανάλογα να αποφασίσει για το μέλλον του.

Πέρσι πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και αυτό τον κάνει διστακτικό στο να υπογράψει από τώρα το νέο 3ετές συμβόλαιο που του προτείνει η ΑΕΛ πριν δει αν και πόσο θα τον υπολογίζει ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2019.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ