aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMένει στο Ολντ Τράφορντ ο Μουρίνιο

Mένει στο Ολντ Τράφορντ ο Μουρίνιο

Μπορεί Ζιντάν και Κόντε να είναι βασικοί υποψήφιοι αντικαταστάτες του Μουρίνιο, αλλά σύμφωνα με τη Daily Mail θα… περιμένουν αρκετά, μιας και ο Πορτογάλος δεν φεύγει ακόμα από το Ολντ Τράφορντ.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς με την Τότεναμ, αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την εικόνα και φυσικά για το μέλλον της ομάδας στη σεζόν. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ τα είπε με τον Μουρίνιο το βράδυ της Δευτέρας και φέρεται να του τόνισε πως η στήριξη συνεχίζεται.

Παράλληλα, οι Βρετανοί εκτιμούν πως η κίνησή του να… απολογηθεί στους οπαδούς μετά τη συντριβή από την Τότεναμ μπορεί να θεωρηθεί ως ώθηση για μια νέα αρχή. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως ο Ιndependent βάζει στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές τόσο τον Λεονάρντο Ζαρντίμ της Μονακό όσο και τον Μάρκο Σίλβα της Εβερτον, ενώ σε αυτή υπάρχουν και οι Αλέγκρι, Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο Ο Λουκ Σο έστειλε δικό του μήνυμα στήριξης στην ομάδα τονίζοντας: «Χθες το βράδυ πονέσαμε. Όμως θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την απίστευτη υποστήριξη που δεν πέρασε απαρατήρητη. Θα ανακάμψουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ