aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜένει στην Ίντερ μέχρι το 2018 ο Μαντσίνι

Μένει στην Ίντερ μέχρι το 2018 ο Μαντσίνι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα παραμείνει στον πάγκο της Ίντερ. Σύμφωνα με το Sky Sport 24 η διοίκηση της ομάδας πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Ιταλό τεχνικό με διάρκεια μέχρι το 2018. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει τον Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία των «νερατζούρι».

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ του δόθηκαν εγγυήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα για τα οποία εκείνος έθετε «βέτο» για την παραμονή του.

Ένα από αυτά ήταν να διατηρηθούν ποδοσφαιριστές στην ομάδα και να μην δοθούν μεταγραφή. Ένας από αυτούς ο Μάουρο Ικάρντι.

Φέρεται ο Μαντσίνι να είχε συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας και να έχει πεισθεί για τους σκοπούς τους και τους στόχους τους τη νέα σεζόν με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να πει το «ναι», τουλάχιστον όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο Μαντσίνι έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη. Ωστόσο είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες ότι θα αποχωρούσε αυτό το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ