aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜένει πιστός στη φιλοσοφία του…

Μένει πιστός στη φιλοσοφία του…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά και την τελευταία προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για απόψε στις 20:05 στο ΓΣΠ (στις 19.30 θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Αυγουστή) θα αποφασίσει ο τεχνικός του Απόλλωνα με ποιους ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσει η ομάδα του την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στη Βασιλεία. Το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει και το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αυγουστή αναμένεται να είναι και αύριο πιστός στη φιλοσοφία του για επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπρου, ο οποίος ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει όμως άλλες επιλογές. Ενδέχεται να επαναφέρει έναν από τους Ζελάγια ή Περέιρα στο αρχικό σχήμα ή ακόμη να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Μάρκοβιτς. Και οι τρεις τους ξεχωρίζουν για το επιθετικό πνεύμα και τη λύση που μπορούν να δώσουν στην επίθεση. Το ζητούμενο δεν είναι βέβαια ποιοι θα αγωνιστούν αλλά σε τι κατάσταση θα βρεθούν αυτοί που θα επιλεγούν για να κάμψουν την αντίσταση των Ελβετών. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, η ήττα με 3-2, ανατρέπεται.

Ο Απόλλων έχει τις δυνατότητες να προκριθεί στους ομίλους, φτάνει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και αποτελεσματικός. Οι κυανόλευκοι βρίσκουν τις λύσεις στο σκοράρισμα και μέσα στο δικό τους περιβάλλον, μπορούν να πετύχουν τα γκολ που θα τους χαρίσουν το εισιτήριο για τους ομίλους.

Αυτό που πρέπει να προσέξουν, είναι να μη δεχθούν γκολ, που θα κάνει πιο δύσκολη την αποστολή τους. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έδωσε έμφαση τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις, στον αμυντικό μηχανισμό, καθώς δεν θέλει να δει την εστία της ομάδας του να παραβιάζεται. Και είναι λογικό να πιστέψουν πολύ περισσότερο στην πρόκριση οι κυανόλευκοι, εφόσον η Βασιλεία δεν καταφέρει να σκοράρει.

Με υπομονή και αγωνιστική πειθαρχία, ο Απόλλων είναι σε θέση να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ