aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέλος του ISIS ο ύποπτος για την επίθεση στο Ντόρτμουντ

Μέλος του ISIS ο ύποπτος για την επίθεση στο Ντόρτμουντ

Η γερμανική Αστυνομία, έπειτα από τις έρευνες που πραγματοποίησε σε δύο κατοικίες, συνέλαβε τον έναν εκ των δύο ανδρών που θεωρήθηκαν ύποπτοι για το χτύπημα στην αποστολή των Βεστφαλών λίγη ώρα πριν από το αρχικά προγραμματισμένο ματς με τη Μονακό, το βράδυ της Τρίτης.

Ο ύποπτος, αποδεδειγμένα, έχει επαφές με το ISIS, έφτασε στη Γερμανία μέσω Τουρκίας το 2016, ωστόσο, ακόμα δεν έχουν οι Αρχές τα αδιάψευστα στοιχεία που θα ήθελαν για τη συμμετοχή του συλληφθέντα στην επίθεση εις βάρος της Ντόρτμουντ…

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ως μέλος της «ξένης τρομοκρατικής οργάνωσης» Ισλαμικό Κράτος, ο Αμπντούλ Μπεσέτ Α. ηγούνταν στο Ιράκ μιας 10μελούς ομάδας κομάντο που είχε εμπλακεί σε απαγωγές, λαθρεμπόριο, εκβιασμό και φόνους.

Ο ύποπτος θα εμφανισθεί ενώπιον δικαστή ο οποίος θα αποφασίσει αν θα εγκρίνει το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι εισαγγελείς, κάτι που θα επιτρέψει να κρατηθεί ο άνδρας αυτός περισσότερο από 24 ώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ