aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέλος Δ.Σ. Εταιρείας Ανόρθωσης: «Σκοτώθηκαν να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ»!

Μέλος Δ.Σ. Εταιρείας Ανόρθωσης: «Σκοτώθηκαν να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ»!

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανόρθωσης, Γιάννος Ιωάννου, τοποθετήθηκε απόψε μετά τη συντριβή της «Κυρίας» από τον Απόλλωνα στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Αναλυτικά«Απόλλων 6. Ανόρθωση 0 . Μαύρη μέρα για την ομάδα μας χωρίς αμφιβολία. Ένας αγώνας χωρίς αύριο , ο σημαντικότερος , κρισιμότερος αγώνας για να σωθεί μια μετριότατη κατά τα αλλά χρόνια. Σε μια περίοδο που η ομάδα έδειξε και απέδειξε ότι ΜΠΟΡΕΙ. Φαίνεται όμως πως υπάρχουν κι άλλες παράμετροι που μόνο οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν.

Σκοτώθηκαν κυριολεκτικά για να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ. Νομίσαμε πως λειτουργούσαν περισσότερο με τον εγωισμό του νικητή και του αγνού αγωνιστή. Έφτασαν σε βαθμό εξάντλησης, με νεύρα, πάθος , σαν να έπαιζαν τελικό κυπέλλου, καταβροχθίζοντας ατελείωτα χιλιόμετρα.

Σήμερα έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Γιατί άραγε; Γιατί ρε γαμώτο; Δεν το χωράει το μυαλό κανενός Ανορθωσιάτη. Ποιο ήταν το κίνητρο την περασμένη εβδομάδα; Γιατί χωρίς κίνητρο δεν σκοτώνεται κάποιος μέσα στο γήπεδο. Έτσι δεν είναι; Και βέβαια, ποιο ήταν το σημερινό κίνητρο για να επιτρέψουν τόσο εύκολα να διαλυθεί οποιαδήποτε ελπίδα για τον επαναληπτικό; Πόσες φόρες άλλωστε είδατε σε ντέρμπι παρακαλώ 4-0 στο ημίχρονο;

Η ομάδα χρειάζεται το δίχως άλλο ξήλωμα και κτίσιμο απ την αρχή. Και βασικό κριτήριο επιλογής παικτών πρέπει να είναι ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ και ο πρότερος έντιμος ποδοσφαιρικός βίος. Ευκαιρία τώρα να γίνει το ξεκαθάρισμα ΓΕΝΙΚΑ. Η Ανόρθωση πρέπει και θα βρεθεί ξανά στην κορυφή. Η επομένη σαιζόν ξεκινά σε λίγους μήνες. Αρκετός χρόνος για την επανοικοδόμηση της αγαπημένης μας ομάδας.

Τέλος, πρέπει να αποδοθούν και οι αρμόζουσες ευθύνες στον Λέβι , όσες κι αν είναι. Είναι ο καπετάνιος. Και σε ένα ναυάγιο αυτός έχει την κυρίαρχη ευθύνη. Πειραματίστηκε ανορθόδοξα και άκομψα στον αγώνα της χρονιάς. Καμιά διορθωτική κίνηση στην διάρκεια του αγώνα. Αντίθετα έκανε προφανείς κινήσεις αποδυνάμωσης της ομάδας. Είμαι περίεργος να δω πως θα αναλάβει τις δικές του ευθύνες. Νύκτα είναι θα περάσει, κι ελπίζω από αύριο να πάθω αμνησία και να ξεχάσω τον εφιάλτη που παρακολούθησα πριν λίγη ώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ