aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜείωσε το ρίσκο στο τέρμα, ελεύθερος ο Τόνιο

Μείωσε το ρίσκο στο τέρμα, ελεύθερος ο Τόνιο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η περίπτωση Τόνιο σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έλυσε το συμβόλαιο του με την Σοσιεδάδ και σύντομα η ΑΕΚ θα προβεί και σε επίσημη ανακοίνωση. Η απόκτησή του έχει δυο σημαντικά οφέλη για την ομάδα της Λάρνακας. Το πρώτο είναι ότι παίρνει έναν τερματοφύλακα που ξέρει την ομάδα, ξέρει το κυπριακό πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής. Το δεύτερο είναι ότι η αξία του είναι δεδομένη και έχει δείξει ποιος είναι από το πρώτο του πέρασμα. Επομένως είναι μία κίνηση που μειώνει το ρίσκο αποτυχίας του Μουρίγιο και φέρνει μία σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.

Πλέον, η προσοχή του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ επικεντρώνεται στην απόκτηση δεξιού μπακ. Εκεί είναι που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και εκεί είναι που ο Μουρίγιο ψάχνει περισσότερο τη δεδομένη στιγμή. Στόχος του είναι να έρθει κάποιος που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να δώσει αγωνιστικά στοιχεία τα οποία λείπουν από το παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν είναι εύκολο να βρει αυτό που θέλει, όμως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει. Ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια και για κεντρικό αμυντικό, ενώ αν προκύψει κάτι πολύ καλό για τη μεσαία γραμμή, ίσως γίνει κίνηση απόκτησής του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ