aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜεγάλο διπλό της Μπέτις στο «Σαν Σίρο» (vid)

Μεγάλο διπλό της Μπέτις στο «Σαν Σίρο» (vid)

Η Μπέτις μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα απείλησε την εστία της Μίλαν. Συγκεκριμένα, το σουτ του Σανάμπρια μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και η Μπέτις φαινόταν να πατάει καλά τα πόδια της στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι στο 30ο λεπτό του αγώνα η Μπέτις «πάγωσε» το γήπεδο της Μίλαν. Ο Λο Σέλσο έκανε μία ωραία ενέργεια από τα δεξιά γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή,με τον Σανάμπρια να την βρίσκει και να την στέλνει στα δίχτυα από κοντά. Μετά από 3 λεπτά η Μπέτις σκόραρε και πάλι αλλά το γκολ της ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Σανάμπρια πήγε να διπλασιάσει τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του, αλλά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ. Στο 44ο λεπτό ο Λο Σέλσο κάνει την κόυρσα αλλά το σουτ του ανακόπτεται από τον τερματοφύλακα της Μίλαν.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Μπέτις να προηγείται 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μπέτις συνέχισε να απειλεί και στο 54ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της με απίστευτη γκολάρα του Λο Σέλσο, ο οποίος έπιασε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.
Στο 73ο λεπτό του αγώνα η Μίλαν απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, με το σουτ του Καστιγέχο να τραντάζει το δεξί δοκάρι του τέρματος της Μπέτις. Η Μίλαν ανέβασε την απόδοση της και στο 83ο λεπτό μείωσε στο σκορ με γκολ του Κουτρόνε σε κενή εστία, μετά από ωραίο γύρισμα από τα δεξιά.

Τελικά η Μπέτις πήρε μία τεράστια νίκη επί της Μίλαν και έγιναν αφεντικό του 6ου ομίλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ