aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜεγάλη… ζημιά της Μονπελιέ στη Σεντ Ετιέν!

Μεγάλη… ζημιά της Μονπελιέ στη Σεντ Ετιέν!

Το χαλί (ή μάλλον το σεντόνι) κάτω από τα πόδια της Σεντ Ετιέν τράβηξε η Μονπελιέ! Η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν απέδρασε με τεράστιο διπλό (1-0) από το «Ζοφρουά Γκισάρ» και μείωσε δραματικά τις ελπίδες των γηπεδούχων για μια θέση στα προκριματικά του Champions League. 

Παρόλο που οι «στεφανουά» είχαν την υπεροχή και απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 51’ (εξαιτίας απευθείας κόκκινης του Κονγκρέ), ο Καμπελά… τους το πήρε πίσω (βλέποντας δεύτερη κίτρινη στο 62’).

Σαν να μην έφτανε λοιπόν αυτό, ήρθε το όμορφο γκολ του Λαμπόρντ στο 64’ (με άψογο σουτ με το εξωτερικό φάλτσο) να σοκάρει ακόμα περισσότερο τη Σεντ Ετιέν. Τόσο πολύ που δεν κατάφερε ούτε το γκολ της ισοφάρισης να βρει ως τη λήξη. Διακόπτοντας λοιπόν στο πιο ακατάλληλο σημείο το αήττητο επτά αγώνων, απέτυχε να προσπεράσει τη Λιόν (η οποία έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Μαρσέιγ αυτή την αγωνιστική).

Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής 

Παρασκευή, 10/5
Σεντ Ετιέν-Μονπελιέ 0-1 (64’ Λαμπόρντ)

Σάββατο, 11/5 (21:00)
Ανζέ-Παρί Σεν Ζερμέν (18:00)
Αμιάν-Τουλούζ
Καέν-Ρεμς
Ντιζόν-Στρασμπούρ
Νις-Ναντ
Νιμ-Μονακό

Κυριακή, 12/5
Ρεν-Γκινγκάμπ (16:00)
Λιλ-Μπορντό (18:00)
Μαρσέιγ-Λιόν (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (37η)

Σάββατο, 18/5 (22:00)
Μπορντό-Ρεμς
Γκινγκάμπ-Νιμ
Λιλ-Ανζέ
Λιόν-Καέν
Μονακό-Αμιάν
Μονπελιέ-Ναντ
Παρί Σεν Ζερμέν-Ντιζόν
Σεντ Ετιέν-Νις
Στρασμπούρ-Ρεν
Τουλούζ-Μαρσέιγ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ