aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜεγάλη γκέλα της Μπαρτσελόνα και… χαμόγελα στην Ατλέτικο! (video)

Μεγάλη γκέλα της Μπαρτσελόνα και… χαμόγελα στην Ατλέτικο! (video)

Κακή εμφάνιση και απώλεια βαθμών για την Μπαρτσελόνα! Μπροστά σε περίπου 77.000 οπαδούς της, η καταλανική ομάδα… κόλλησε στο 0-0 με την Χετάφε και… έβαλε ξανά στο «κόλπο» την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κι αυτό διότι 11 αγωνιστικές πριν το τέλος, οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται στο -7 από την Μπάρτσα και μόνο «τελειωμένη» δεν μπορεί να θεωρείται, πλέον, η υπόθεση τίτλος.

Οι παίκτες του Βαλβέρδε ήταν αγνώριστοι και παρά την υπεροχή που είχαν στην κατοχή, δεν μπορούσαν να φτιάξουν φάσεις, ειδικά στο πρώτο μέρος που πέρασε… σα να μην έγινε, με τους γηπεδούχους να αδυνατούν να προκαλέσουν… πονοκεφάλους μπροστά από την εστία της Χετάφε. Είναι ενδεικτικό πως δεν είχε σουτ on target(!) στο πρώτο μέρος η Μπάρτσα, ενώ το γκολ του Σουάρες στο 45’ ορθώς δεν μέτρησε, αφού ο Ουρουγουανός ήταν οφσάιντ.

Ο Βαλβέρδε έριξε στο ματς Ντεμπελέ, Ινιέστα και Παουλίνιο για να αλλάξει τα κακώς κείμενα, ωστόσο η εικόνα της ομάδας του επ’ ουδενί δεν θύμιζε την… κλασική Μπαρτσελόνα. Με τον Μέσι να είναι σχεδόν «εξαφανισμένος», οι «μπλαουγκράνα» είχαν σαφές πρόβλημα στο να φτιάξουν φάσεις. Λίγο έλειψε, πάντως, στο τελευταίο τέταρτο ο νεοαποκτηθείς Γέρι Μίνα να γίνει ήρωας για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο σπατάλησε δύο σημαντικές ευκαιρίες (κι ενώ λίγο νωρίτερα είχε σώσει από βέβαιη παραβίαση την εστία του).


Αναλυτικά η 23η αγωνιστική

Παρασκευή, 9/2
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λας Πάλμας 0-0

Σάββατο, 10/2
Βιγιαρεάλ-Αλαβές 1-2
(77’ Μπάκα – 39’ Έλι, 71’ Γκόμεθ)

Μάλαγα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1
(1’ Γκριζμάν)

Λεγανές-Εϊμπάρ 0-1
(90+4’ Ραμίς)

Ρεάλ Μαδρίτης-Ρεάλ Σοσιεδάδ 5-2
(1’ Λούκας, 27’, 37’, 80’ Ρονάλντο, 34’ Κρόος – 74’ Μπαουτίστα, 83’ Ιγιαραμέντι)

Κυριακή, 11/2
Σεβίλλη-Τζιρόνα 1-0 (46’ Σαράμπια)

Μπαρτσελόνα-Χετάφε 0-0

Θέλτα-Εσπανιόλ (19:30)
Βαλένθια-Λεβάντε (21:45)

Δευτέρα, 12/2
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Μπέτις (22:00)


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ