aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μέχρι τον Ιανουάριο για τον Σιεχού»

«Μέχρι τον Ιανουάριο για τον Σιεχού»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, τον κόσμο, τα αγωνιστικά νέα και το μέλλον του Σιεχού στην ομάδα. Ο Γκάντσεφ θα προσπαθήσει να ανεβάσει, ρυθμούς, αλλά και ο Αράζ που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας στην Εθνική του ομάδα.

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: Η Ανόρθωση έχει ένα ντέρμπι με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά. Τα κίνητρα είναι πολλά για την ομάδα.

Για την παρουσία του κόσμου: Ο κόσμος μας δεν χρειάζεται να δει ποιος είναι ο αντίπαλος για να έρθει στο γήπεδο. Άλλωστε έχει δείξει ο κόσμος πως ακολουθεί την ομάδα μας στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις μας.

Για το συμβόλαιο του Σιβού που λήγει: Ο Σιεχού είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι θετικό για την ομάδα,  αλλά και για τον ίδιο. Η διοίκηση είναι σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων θα πρέπει να υπάρξει μέχρι και τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ