aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε ζόρια η Παρί Σεν Ζερμέν

Με ζόρια η Παρί Σεν Ζερμέν

Μία από τις πιο δύσκολες αποστολές της Παρί Σεν Ζερμέν στη φετινή σεζόν αποδείχθηκε αυτή στην έδρα της Ναντ, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ τελικά να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Το σκορ άνοιξε ο Μάουρο Ικάρντι στο 29’ που βρήκε την μπάλα από σουτ του Ντι Μαρία, ενώ στο 57’ ο Κέρερ κατάφερε να διαμορφώσει το 2-0, δείχνοντας ότι οι πρωταθλητές θα κάνουν… περίπατο. Ωστόσο, το γκολ του Σιμόν στο 68’ για τους γηπεδούχους… μπέρδεψε την κατάσταση, η Ναντ άσκησε πίεση μέχρι το τέλος, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι πήρα τη νίκη. Οχυρό και νίκη – ανάσα

Στα άλλα δύο παιχνίδια με τα οποία άνοιξε η 23η (εμβόλιμη) αγωνιστική της Ligue 1, σε αντίθεση με ότι συνέβη στη Νάντη, μίλησε η έδρα. Η Λιλ επιβεβαίωσε την δυναμική της ως γηπεδούχος, αφού έφτασε τους 29 βαθμούς στο «Πιέρ Μορουά» (περισσότεροι εντός έδρας και από την Παρί) με το 1-0 (4′ Ρεμί) επί της Ρεν, χάρη στο οποίο διέκοψε ένα σερί τριών ηττών και επέστρεψε στην τέταρτη θέση.

Σερί τριών ηττών άφησε πίσω της και η Μονακό, η οποία λύγισε στο Πριγκιπάτο την Ανζέ με 1-0 (18′ Γιόβετιτς) και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα, διεκδικώντας ακόμα και την πιθανότητα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τρίτη 04/02

Λιλ – Ρεν 1-0

Μονακό – Ανζέ 1-0

Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

Τετάρτη 05/02

Λιόν – Αμιάν (20:00)

Μονπελιέ – Μετς (20:00)

Μπρεστ – Μπορντό (20:00)

Νιμ – Ντιζόν (20:00)

Ρεμς – Νις (20:00)

Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ