aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε ζόρι η Μπάγερν, με… τίποτα η Ντόρτμουντ! (videos)

Με ζόρι η Μπάγερν, με… τίποτα η Ντόρτμουντ! (videos)

Και η Μπάγερν τον… χαβά της! Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες επικράτησε έστω και δύσκολα με 3-1 του Ανόβερου και αύξησε την διαφορά της από την δεύτερη Λειψία, η οποία ηττήθηκε με 4-0 από την Χοφενχάιμ, στους έξι βαθμούς. Συνεχίζει την κατρακύλα της η Ντόρτμουντ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Λεβερκούζεν εκτός έδρας και έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές!

Η πρωτοπόρος Μπάγερν, λοιπόν, τα βρήκε σκούρα κόντρα στο Ανόβερο, αλλά κατάφερε τελικά να το λυγίσει. Ο Βιδάλ στο 17′ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειξαν να επαναπαύονται και το πλήρωσαν. Αφού αρχικά γλίτωσαν στο 29’ όταν ο Φάλκρεγκ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ούλραϊχ από τα έντεκα βήματα, την… πάτησαν από τον Μπένσχοπ στο 35’ ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Το δεύτερο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, που προσπαθούσαν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Το κατάφεραν με γκολάρα του Κομάν στο 67’ και τρία λεπτά πριν από το φινάλε ο Λεβαντόφσκι έδιωξε το άγχος από την ομάδα του, σκοράροντας με πέναλτι.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Ντόρτμουντ, η οποία παρότι αγωνιζόταν για 50 λεπτά με παίκτη περισσότερο δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Λεβερκούζεν (1-1). Ο Βόλαντ με τη συμπλήρωση 30 λεπτών άνοιξε το σκορ αλλά ο Βέντελ έντεκα λεπτά μετά άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Η Μπάγερ κρατούσε γερά αλλά εν τέλει η Ντόρτμουντ κατάφερε να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό με τον Γιαρμολένκο να σκοράρει στο 73′. Η Χόφενχαϊμ διέλυσε με 4-0 την Λειψία και ανέβηκε στην πέμπτη θέση. Ο Αμίρι στο 13’ άνοιξε το σκορ για τους νικητές, για να έρθει ο Γκνάμπρι και με δύο γκολ να δώσει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Ο Ουτ στο 87ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ