aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε Ζοάο Βίκτορ στο κέντρο της άμυνας

Με Ζοάο Βίκτορ στο κέντρο της άμυνας

Με τον Ντουγκλάο να είναι στα «πιτς», η Ανόρθωση προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και όπως όλα δείχνουν θα αργήσουν να τον δουν οι φίλοι της ομάδας, μιας και εκτιμάται ότι θα βοηθήσει τέλος Μαρτίου.

Την απουσία του θηριώδους κεντρικού αμυντικού θα καλύψει ο Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος όποτε κληθεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Με τη μετατόπιση του Βίκτορ στα στόπερ παίρνει αυτόματα φανέλα βασικού ο Γκάντζεφ.

Το πλάνο του Λέβι είναι έτοιμο ενόψει του σημαντικού αγώνα με την ομάδα της Λάρνακας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξί μπακ ο Στρούνα, αριστερό ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ, Ζοάο Βίκτορ.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται σε ρόλο αμυντικών μέσων οι Ζοάο Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ και σε επιτελικό ρόλο θα είναι ο Ράγιος. Στα φτερά της επίθεσης θα κινούνται οι Αμντουλάγιεφ, Σισέ και στην κορυφή ο Γκιουρίς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ