aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMε Ζερβίνιο, όλα είναι καλύτερα

Mε Ζερβίνιο, όλα είναι καλύτερα

Οι «παρμέντσι» πέτυχαν δύο πολύ γρήγορα γκολ, με τον Ζερβίνιο στο 6ο λεπτό να γράφει το 1-0 με διπλή προσπάθεια αφού ο Κονσίλι πρόλαβε αρχικά τη μπάλα προτού περάσει την τελική γραμμή, με τον Ιβοριανό να σκοράρει στην επαναφορά.

Στο 25′ ήρθε και η κοντινή προβολή του Μπρούνο Άλβες σε στιγμή σύγχυσης στη μικρή περιοχή της Σασουόλο, με τον άλλοτε στόπερ της ΑΕΚ να πέφτει στο έδαφος, αλλά να μη χάνει τη μπάλα από τα μάτια του και να τη σπρώχνει στα δίχτυα μόλις βρήκε την ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπαμπακάρ από τον Άλβες και εύστοχο χτύπημα του παίκτη που το κέρδισε για να γίνει το 2-1.

Στη θεωρία, η μείωση του σκορ θα μπορούσε να έχει κάνει… ροντέο το ματς, ωστόσο, η ομάδα του Ντε Τσέρμπι, όσο κι αν πήρε πρωτοβουλίες, δεν έφτιαξε κινδύνους για την εστία του Σέπε, παρά μόνο στο 87′ όταν ο Μπαμπακάρ σε κενή εστία από λάθος του Σέπε έδωσε ύψος στη μπάλα και ο Μπρούνο Άλβες πρόλαβε να διώξει κοντά στην τελική γραμμή.

Κάπως έτσι η Πάρμα (που δεν ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος) συνέχισε το σκαρφάλωμα και πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη, κάνοντας πλέον τρία τα ματς δίχως ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ