aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε υπερπλήρεις και τις τρεις γραμμές

Με υπερπλήρεις και τις τρεις γραμμές

Και οι τρεις γραμμές του Απόλλωνα μπορούν να θεωρηθούν υπερπλήρεις. Στην άμυνα δεσπόζει η παρουσία του Βάλε και του Βινίσιους, ενώ με την προσθήκη του Σέρζιο, έβαλε και άλλη εμπειρία στην οπισθοφυλακή της. Δύσκολα δέχεται γκολ, όμως ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα εισέρχεται στην τελική του ευθεία, θα χρειαστεί καλύτερη συγκέντρωση και μηδενισμός των λαθών.

Η μεσαία γραμμή, με τους Σατσέτι, Κυριάκου και Ντα Σίλβα είναι ίσως η καλύτερη τριάδα που είχε ο Απόλλων τα τελευταία χρόνια. Έχουν δέσει με καταπληκτικό τρόπο, αποδίδουν καλά και ως ανασταλτικοί, αλλά κουβαλούν με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα και στην επίθεση. Τόσο καλή χημεία, έχουν πολλά χρόνια να δουν οι φίλοι του Απόλλωνα.

Στην επίθεση, οι Γκιέ Γκιέ, Μαγκλίτσα και Πίεχ μπορούν να τα βάλουν και με την πιο σκληροτράχηλη άμυνα. Πέραν όμως από αυτούς, είναι και οι Πέδρο, Παπουλής, Σαρδινέρο, που έχουν τις ικανότητες να πλαγιοκοπήσουν και να κάνουν τη ζημιά στον αντίπαλό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ