aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τρομερό Σλούκα «πάτησε» την Μπαρσελόνα η Φενέρ

Με τρομερό Σλούκα «πάτησε» την Μπαρσελόνα η Φενέρ

Επίδειξη δύναμης στην έδρα της Μπαρσελόνα έκανε η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Βαρκελώνη επικρατώντας της Μπάρσα με 83-68, βυθίζοντάς την ακόμα περισσότερο στην κατάταξη της φετινής Ευρωλίγκας.

Πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Σλούκας ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση έχοντας 17 π. και 4 ασ. Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Χάνγκα με 15 π., 3 ριμπ. και 3 ασίστ.

Ουσιαστικά το ενδιαφέρον στο παιχνίδι κράτησε μόλις για ένα δεκάλεπτο, το πρώτο στο οποίο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 29-22. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι Τούρκοι πήραν στα χέρια τους τα ηνία του ματς και αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με +14 στα μέσα της 3ης περιόδου. Οι ομάδα του Σίτο Αλόνσο έκανε την ύστατη προσπάθεια στην τελευταία περίοδο και με ένα σερί 7-0 μείωσε τη διαφορά στους επτά 61-68.

Παρά την πίεση ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, διατήρησαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και έφτασαν με… περίπατο στην 8η νίκη τους στην φετινή Euroleague.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με ρεκόρ 8-3 παρέμεινε μόνη τρίτη στην βαθμολογία, την ώρα που οι «μπλαουγράνα» με 4-7 παραμένουν σταθερά εκτός 8αδας, ισοβαθμώντας στην 11η θέση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Τα δεκάλεπτα: 28-22, 10-17, 13-25,17-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ