aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τρεις... νέους στην ενδεκάδα

Με τρεις… νέους στην ενδεκάδα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άλλο φιλικοί και άλλο επίσημοι αγώνες. Στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο Απόλλων στην Αυστρία, μέτρησε μία νίκη και τρεις ήττες. Το ζητούμενο για τον Σωφρόνη Αυγουστή είναι να «δεθεί» η ομάδα για να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έκανε δοκιμές, έβγαλε τα συμπεράσματά του και στο μυαλό έχει μαζέψει όσα θέλει για να παρουσιάσει ένα πιο δυνατό σύνολο σε σχέση με πέρσι, αρχής γινομένης από το ματς της ερχόμενης εβδομάδας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Θα στηριχθεί στον βασικό κορμό, όμως σε τρεις τουλάχιστον θέσεις της βασικής ενδεκάδας θα δούμε εκ πρώτης παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ.

Ο Σαντάνα στη θέση του αριστερού μπακ, ο Γιούστε στο κέντρο της άμυνας και ο Ζελάγια στην επίθεση αναμένεται πως θα αποτελέσουν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα των κυανόλευκων. Ο πρώτος ήλθε σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και τον υπολογίζει για βασικό στο αριστερό άκρο, εκεί όπου πέρσι χρησιμοποιήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές (Παραΐμπα, Γκόμες, Βασιλείου).

Η ξαφνική αποχώρηση του Βινίσιους, ανάγκασε τον Απόλλωνα να προχωρήσει στην προσθήκη με τον Γιούστε. Ο Ισπανός έχει πολλές εμπειρίες και το μόνο που απομένει είναι να δέσει στο κέντρο της άμυνας με τον Ρομπέρζ. Θέση βασικού θα έχει και ο Ζελάγια. Ο Αργεντινός είναι έμπειρος και σε όποια θέση της επιθετικής γραμμής αγωνιστεί μπορεί να προσφέρει. Έχει το γκολ και στην ομάδα ελπίζουν πως θα δώσει λύσεις στα δύσκολα.

Οι κυανόλευκοι ποντάρουν όμως και στους άλλους νεοφερμένους, τον Σκέμπρι, τον Χατζηβασίλη και τον Σίλβα. Είναι και ο νεαρός Πίττας που έχει πάρει αρκετό χρόνο στα φιλικά της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ