aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τους συνήθεις ύποπτους (vids & δηλώσεις)

Με τους συνήθεις ύποπτους (vids & δηλώσεις)

Την νίκη με 2-0 απέναντι στη Λοκομοτίβ Πλοβντίβ πέτυχε η ΑΕΛ στο δεύτερο και τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους. Οι γαλαζοκίτρινοι άρχισαν στο παιχνίδι με τους Βοζίνια, Μίτρεα, Λαφράνς, Αϊρόσα, Αβραάμ, Ιρένε, Σοάρες, Μέσκα, Σασί, Μαύρου και Αρουαμπαρένα.

Η ομάδα Μπρούνο Μπαλταζάρ πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 25′ άνοιξε το σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Αρουαμπαρένα το οποίο κέρδισε μετά από εξαιρετική ενέργεια ο Γιάννης Μαύρου.

Στην επανάληψη ο Ισμαήλ Σασί εκμεταλλευόμενος λάθος των Βούλγαρων μετά από εκπληκτική μπαλιά του Μπενίτεθ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Μπαλταζάρ προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα δίνοντας ευκαιρία σε όλους να αγωνιστούν.

Μετά το φιλικό, οι Μάρκο Αϊρόσα, Μπογκντάν Mίτρεα και Γιάννης Μαύρου προέβησαν σε δηλώσεις στην κάμερα του ΑΕΛ ΤV.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Λεμεσού επιστρέφει στο αεροδρόμιο Λάρνακας από την Σόφια στις 24/6 με πτήση στις 13:00 και φθάνει στις 15:05.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ