aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Με τον Σωφρόνη είναι διαφορετικά τα πράγματα...»

«Με τον Σωφρόνη είναι διαφορετικά τα πράγματα…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM για την νίκη των κυανόλευκων επί της ΑΕΛ, τον Σωφρόνη Αυγουστή και τα αγωνιστικά νέα της ομάδας.

Το αρχικό του σχόλιο: «Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο για μας κόντρα στην ΑΕΛ. Γνωρίζαμε ότι η τριάδα των αγώνων με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ομόνοια σε μεγάλο βαθμό θα μας καθόριζε τη μοίρα μας και ότι θα έπρεπε να δώσουμε συνέχεια στις νίκες, μετά την  επιτυχία στη Λάρνακα. Χρόνος για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει και βλέπουμε τον αγώνα με την Ομόνοια».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Στο πρώτο μισό επικρατούσε κατάθλιψη και εσωστρέφεια. Με τον Σωφρόνη είναι διαφορετικά τα πράγματα. Γνωρίζει το DNA της ομάδας και πώς να διαχειριστεί τα αποδυτήρια. Γνωρίζει τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία της ομάδας. Απολαμβάνει τον τεράστιο σεβασμό και είναι ο άνθρωπος που πληρούσε τα κριτήρια για να αναλάβει την ομάδα. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Έχουμε ένα δύσκολο εμπόδιο με την Ομόνοια στην Λευκωσία. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Είναι δουλευταράς, μετρημένος και δεν παρασύρεται από τις νίκες και τις ήττες. Βλέπουμε ένα Απόλλωνα που τον χαίρεται ο κόσμος.

Για τα αγωνιστικά: «Αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Πέδρο και Μπεντόγια για να δούμε αν θα υπολογίζονται. Εξέτισε την ποινή του ο Μαγκλίτσα και επιστρέφει. Σε λίγες μέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Βασιλείου. Ο Γκίε σε 4-5 βδομάδες θα είναι ετοιμοπόλεμος. Θετικό είναι και το ντεμπούτο για τους νέους ποδοσφαιριστές. Είναι μακρύς ο δρόμος. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Θέλουμε να εισέλθουμε στη δεύτερη φάση σε απόσταση ενός παιχνιδιού από την κορυφή. Θέλουμε να ψαλιδίσουμε τη διαφορά. Είχαμε στόχο τους 9 βαθμούς στα τρία ντέρμπι και μένει ακόμα ένα παιχνίδι με την Ομόνοια εκτός έδρας. Είναι παιχνίδι 50-50. Έχουμε θετικά αποτελέσματα στο ΓΣΠ και πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ