aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τον Σατσέτι είναι αλλιώς…

Με τον Σατσέτι είναι αλλιώς…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τρέχει «non stop» σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και είναι πολλοί που λένε πως χωρίς αυτόν, από την ενδεκάδα του Απόλλωνα κάτι λείπει. Ή για να το θέσουμε πιο κομψά, με αυτόν η ομάδα νιώθει πιο ασφαλής. Ο λόγος για τον Εστέβαν Σατσέτι, ο οποίος είναι πανταχού παρών με τη φρεσκάδα, τη δύναμη και το αδιάκοπο τρέξιμό του. Καταπίνει τα χιλιόμετρα, δεν αφήνει τους αντιπάλους του να αναπνεύσουν και από τη μία εστία βρίσκεται στην άλλη.

Με τον Αργεντίνο η μεσαία γραμμή είναι πιο ισχυρή, πιο πειστική και ουσιαστική. Αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια της κυανόλευκης μηχανής. Σαφώς και μόνος του δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα, όμως κάνει τόσες δουλειές, που σε κάθε παιχνίδι κερδίζει το χειροκρότημα. Η μεσαία γραμμή όμως, έχει ακόμη περισσότερα περιθώρια βελτίωσης, γιατί δεν είναι μόνο ο Σατσέτσι. Είναι και οι δύο προσθήκες που έγιναν, Άλεφ και Άλαν, που είναι δύο εξαιρετικές μονάδες που μπορούν να βοηθήσουν ανασταλτικά. Είναι ακόμη και ο μικρός Σπόλιαριτς, ο οποίος παίρνει εμπειρίες και δεν θα αργήσει να πάρει και αυτός τα πρώτα του λεπτά στο πρωτάθλημα. Tα πρώτα του λεπτά πήρε στο τελευταίο παιχνίδι και ο Πολίτσι.

Τίθεται όμως και το ερώτημα κατά πόσο μπορούν να αγωνίζονται μαζί ο Ντα Σίλβα με τον Μαρτίνες. Οι δύο τους βρέθηκαν μαζί στο τελευταίο 25λεπτο του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και τα πήγαν περίφημα. Και όπως φαίνεται θα υπάρξουν παιχνίδια ή περίοδοι σε κάποιους αγώνες που θα επιβάλλεται να παίζουν μαζί. Όποιοι και αν αγωνίζονται, το σίγουρο είναι πως ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει όλες τις επιλογές στη διάθεση του για να καταστρώνει τα πλάνα του, όπως θέλει και ανάλογα με τον αντίπαλο που έχει απέναντί του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ