aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τον Μηνά στο «τιμόνι» μέχρι να βρει προπονητή!

Με τον Μηνά στο «τιμόνι» μέχρι να βρει προπονητή!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ενημερώνει πως μετά τη σημερινή τακτική συνεδρία του αποφάσισε πως στον επόμενο αγώνα της ομάδας με τον Άρη, χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελέσει ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή Κωνσταντίνος Μηνά (αριστερά στη φωτό).

Μέχρι στιγμής, το σωματείο δεν έχει συμφωνήσει με οποιοδήποτε προπονητή και στις επόμενες μέρες θα γίνει προσπάθεια για εξεύρεση προπονητή βάσει των κριτηρίων που έθεσε το Δ.Σ..

«Καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στο σωματείο όπως έκανε πάντα, παρά τις δυσκολίες και να είναι σίγουρος πως το Δ.Σ. θα πάρει όλες εκείνες τις αποφάσεις που θα είναι προς το συμφέρον του σωματείου. Το Δ.Σ. μέσω ανακοινώσεων θα ενημερώνει τον ερυθρόλευκο κόσμο για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το σωματείο μας», αναφέρεται καταληκτικά σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Οι Απόστολος Μακρίδης και Σοφόκλης Σοφοκλέους απάντησαν αρνητικά, ενώ διερευνητική επαφή έγινε και με τον προπονητή του Οθέλλου, Κώστα Σακκά. Ωστόσο, δύσκολα θα προχωρήσει. Όπως μας ελέχθη, η προσπάθεια για πρόσληψη τεχνικού για το υπόλοιπο της σεζόν θα συνεχιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ