aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Με τον κόσμο δεν φοβόμαστε κανένα»

«Με τον κόσμο δεν φοβόμαστε κανένα»

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα, ο Ανδρέας Αβραάμ παραχώρησε δηλώσει στο «AEL TV». «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Άρης. Είναι ένα ντέρμπι της Λεμεσού. Δουλέψαμε αρκετά για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πετύχουμε το στόχο μας», είπε με αφορμή το σημερινό ματς.

«Η σεζόν άρχισε πολύ νωρίς για εμάς, προσπαθήσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να περάσουμε στα πλέι οφ και βλέπουμε τη συνέχεια. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Στόχος της ομάδας είναι σε κάθε αγώνα να κερδίζει», πρόσθεσε. Και κατέληξε με μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα γιατί έχει μεγάλο κόσμο. Τους οπαδούς μας τους θέλουμε δίπλα μας, ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας. Τους χρειαζόμαστε και όταν είναι μαζί μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο».

«Θα αρχίσουμε το πρωτάθλημα εναντίον ενός πολύ καλού αντιπάλου. Είναι τοπικό ντέρμπι, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και έχουμε μεγάλο κίνητρο για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος», είπε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μιλώντας στην κάμερα του «AEL TV» αναφερόμενος στο σημερινό ματς.

Και πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε καλά στην Ευρώπη όμως, τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ τελείωσαν και τώρα είναι μια πολύ διαφορετική διοργάνωση, με διαφορετικά χαρακτηριστικά αφού κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες». Καταλήγοντας έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Είμαστε έτοιμοι όμως, χρειαζόμαστε την υποστήριξη των οπαδών μας, γιατί χωρίς αυτούς θα είναι πολύ δύσκολο. Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε, θα είμαστε προσεκτικοί γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε τον Άρη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ