aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τον Κανέδα ψάχνει το ιδανικό ντεμπούτο

Με τον Κανέδα ψάχνει το ιδανικό ντεμπούτο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μία καινούργια αρχή ψάχνει να κάνει από σήμερα η ΑΕΚ με τον Νταβίδ Κανέδα στον πάγκο της. Ο Ισπανός προπονητής θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ και το ιδανικό για τον ίδιο, αλλά και την ΑΕΚ θα είναι να ξεκινήσει με νίκη και τρίποντο. Ο ίδιος είχε δηλώσει στην παρουσίασή του ότι η Ανόρθωση είναι πολύ δυνατή μεσοαμυντικά, μιας και την παρακολούθησε από κοντά στο ματς κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα και θα καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας στο μυαλό τα δυνατά σημεία που εντόπισε στο παιχνίδι της.

Ο ίδιος θα έχει αγωνιστικά προβλήματα μιας και η ΑΕΚ για μία ακόμη αγωνιστική δεν μπορεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή της. Εκτός είναι οι τραυματίες Τέτε, Ιωάννου, Ακοράν και Σάστρε. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, με τον Κανέδα να ζυγίζει τα δεδομένα και να παίρνει τις αποφάσεις του για το σύστημα και την τακτική που θα χρησιμοποιήσει. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είναι κολλημένος σε συστήματα. Θα αποφασίζει πώς θα αγωνίζεται αξιολογώντας καλά το ρόστερ που έχει στα χέρια του, αλλά πιθανόν και τον αντίπαλο που θα έχει απέναντί του.

Από τη στιγμή που βλέπει ότι η Ανόρθωση είναι δυνατή μεσοαμυντικά, δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε ανάλογες κινήσεις για την ομάδα του. Είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ναράνχο να ξεκινά βασικός μετά από δυο βδομάδες, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Πλάνας στο αρχικό σχήμα μετά και τον τραυματισμό του Ιωάννου. Ο Κανέδα μάλλον θα πάει σε τετράδα στην άμυνα, χωρίς να αποκλείεται όμως να έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του. Στην ΑΕΚ αυτό που θέλουν είναι να δουν αγωνιστική βελτίωση και την ομάδα να είναι πιο παραγωγική, πιο επιθετική και πιο αποτελεσματική. Στοιχεία που έλειψαν στα προηγούμενα παιχνίδια και που χρειάζεται να βάλει στο ρεπερτόριό της.

Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονται στο όριο των καρτών και, σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί, θα πρέπει να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί, αφού αν δεχθούν κάρτα θα χάσουν τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ. Πρόκειται για τους Τρουγιόλς, Γκαρσία και Μίκελ οι οποίοι έχουν από πέντε κίτρινες κάρτες και πρέπει να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί. Εκτιμάται ότι με την παρουσία του Κανέδα και λόγω της σημασίας του αγώνα θα υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός από τους φίλους της ΑΕΚ στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ