aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τον Άγιο-Ζλάταν σήκωσε το Λιγκ Καπ η Γιουνάιτεντ! (video)

Με τον Άγιο-Ζλάταν σήκωσε το Λιγκ Καπ η Γιουνάιτεντ! (video)

Στην κατάκτηση του 5ου Λιγκ Καπ της ιστορίας της έφτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε έναν τελικό για γερά νεύρα στο «Γουέμπλεϊ» οι κόκκινοι διάβολοι πήραν τη νίκη με σκορ 3-2 στο φινάλε απέναντι στην φοβερή αλλά και άτυχη Σαουθάμπτον.

Πολύ καλός ρυθμός από νωρίς στο Λονδίνο με τους «άγιους» να διαμαρτύρονται σωστά για γκολ του Γκαμπιαντίνι που ακυρώθηκε κακώς για οφσάιντ. Λίγο αργότερα (19) ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πυροβόλησε για πρώτη φορά στον τελικό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στη συνέχεια η ομάδα του Μουρίνιο έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Λίγκαρντ (38’) ύστερα από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, όμως τα πράγματα γύρισαν απότομα. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Γκαμπιαντίνι «χτύπησε» κι έβαλε φωτιά στον τελικό (45+2’).

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Σαουθάμπτον ήταν καταιγιστική. «Σόκαρε» στο 48’ την Γιουνάιτεντ πάλι με τον Γκαμπιαντίνι κι λίγο έλειψε να κάνει και την ολική ανατροπή, αφού είχε και δοκάρι με τον Ρομέου. Τελικά, ενώ η παράταση έδειχνε να πλησιάζει ο «Ίμπρα» έδωσε την χαριστική βολή στην ομάδα του Πιέλ στο 87ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ