aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε το βλέμμα στους τραυματίες

Με το βλέμμα στους τραυματίες

Μετά από μια εβδομάδα άδειας, οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στο «ΑΕΚ Αρένα». Ο Βάσκος τεχνικός θα έχει την προσοχή του στους ποδοσφαιριστές που είχαν τις τελευταίες ημέρες κάποια προβλήματα, ώστε να διαπιστώσει σε ποιους θα μπορεί να υπολογίζει.

Οι Μουρίγιο, Γαρίδο, Χαραλαμπίδης και Λαμπάν είναι αυτοί που βρίσκονταν στο ιατρικό δελτίο πριν από την άδεια που παραχωρήθηκε. Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα διαπιστωθεί ποιοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν, με τους Λαμπάν και Μουρίγιο να είναι περισσότερο αμφίβολοι.

Όσον αφορά στον Τομάς, ακόμη θέλει μερικές εβδομάδες για να αρχίσει προπονήσεις, όμως δεν αποκλείεται σε περίπου ενάμιση μήνα να είναι έτοιμος για να τεθεί ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για να βοηθήσει την ΑΕΚ. Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο σενάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ