aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε το βλέμμα στους τραυματίες

Με το βλέμμα στους τραυματίες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν όσοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν πρόβλημα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή. Η νίκη επί των «φτεροπόδαρων» μπορεί να ήταν δύσκολη και σημαντική, όμως άφησε πίσω της κάποια προβλήματα με τους Τρισκόφσκι, Κάσες, Τρουγιόλς και Ιωάννου. Ο πρώτος είναι στην αποστολή της εθνικής Σκοπίων, επομένως θα περάσει και εκεί από εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα και αν δεν μπορεί να προπονηθεί δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Κύπρο.

Από εκεί και πέρα, μέσα από τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα ίσως υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον χρόνο που θα χρειαστεί να μείνουν εκτός δράσης κάποιοι ποδοσφαιριστές. Στην ΑΕΚ ποτέ δεν μιλούν αναλυτικά για τα προβλήματα τραυματισμών, εκτός αν είναι κάτι σοβαρό, και δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι τώρα. Από εξετάσεις πέρασε και ο Φλοριάν Τολεμές, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις, αλλά νιώθει καλύτερα και είναι πολύ πιθανό στην αναμέτρηση με τη Δόξα να είναι απόλυτα έτοιμος και να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Ιραόλα έχει τονίσει και στους συνεργάτες του ότι η διακοπή είναι κάτι σαν δώρο τη δεδομένη στιγμή για την ΑΕΚ. Και πώς να μην είναι άλλωστε με τα τόσα προβλήματα τραυματισμών που έχει η ομάδα της Λάρνακας και την κούραση που κουβαλά.

Μέσα από τη διακοπή υπάρχει χρόνος για να αποθεραπευτούν κάποιοι τραυματίες και να αυξηθούν οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Λάρνακας θα υποδεχθεί αρχικά τη φορμαρισμένη Δόξα, θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ με τη Λουντογκόρετς και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά από διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και αρχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τη Δόξα. Ο Αντόνι Ιραόλα θα δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που είναι τραυματίες, δεν θα τους πιέσει και θα περιμένει πότε και ποιοι θα είναι 100% έτοιμοι. Οι προπονήσεις αυτών των ημερών θα είναι πιο χαλαρές λόγω της μη αγωνιστικής δράσης, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απουσιάζουν και τέσσερις διεθνείς. Πρόκειται για τους Γιάννου, Τρισκόφσκι, Ρουσιά και Χριστοδούλου. Με τη Δόξα αναμένεται να επιστρέψει και ο Λαρένα στη διάθεση του Ιραόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ