aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε το βλέμμα στον Νέλσον

Με το βλέμμα στον Νέλσον

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το βασικό ερωτηματικό που αναμένεται να απασχολήσει την ΑΕΚ πριν από το εντός έδρας ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα, είναι η παρουσία του Νέλσον. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει θέση βασικού και έχει κάνει καλές εμφανίσεις, κάτι που του έδωσε αυτοπεποίθηση. Αν ώς την Τετάρτη ή την Πέμπτη γυμναστεί σε φουλ ρυθμό, θα συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τους κυανόλευκους της Λεμεσού. Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο είναι ότι οι Λαμπάν και Τρουγιόλς βρίσκονται στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Διαβάστε επίσης: Απέφυγε τα χειρότερα ο Νέλσον

Όσο για τον Φλοριάν Τολεμές, όπως γράψαμε και χθες φαντάζει πολύ δύσκολο το σενάριο να προλάβει το ντέρμπι και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ. Ο Γάλλος επιθετικός ακολουθεί ακόμα ειδικό ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Από τη στιγμή που δεν έχει πατήσει γήπεδο ακόμη είναι πολύ δύσκολο μέσα στην εβδομάδα που θα μπει να καταφέρει να ανεβάσει στροφές και να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Έτσι ο Βάσκος προπονητής δεν υπολογίζει ακόμη τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και θα βασιστεί για το δύσκολο ματς με τον πρωτοπόρο, στους παίκτες που έχει ήδη στη διάθεσή του.

Διαβάστε επίσης: Η «ακτινογραφία» των Κάσες και Νέλσον

Το τελευταίο πλήγμα για την ΑΕΚ είναι αυτό του Γιωργαλλίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Εθνικής, την περασμένη Δευτέρα, και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Αυτό σημαίνει ότι οι αμέσως επόμενες επιλογές για την υπεράσπιση της εστίας, μετά τον Χουάλ Κολίνας, είναι οι Μιχαήλ και Τούμπας. Αμφότεροι δεν έχουν καταγράψει επίσημη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα των κιτρινοπρασίνων.

Διαβάστε επίσης: H… πρώτη του Νέλσον

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ