aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε το ποσό ρεκόρ των 25 εκ. ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου ο Νάγκελσμαν!

Με το ποσό ρεκόρ των 25 εκ. ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου ο Νάγκελσμαν!

Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα της «Bild» που κάνει λόγο για οριστική συμφωνία της Μπάγερν Μονάχου με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με γερμανικά Μέσα, οι Βαυαροί φαίνεται πως θα βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό ρεκόρ των 25 εκ. ευρώ για να καλύψουν τα «θέλω» της Λειψίας, κάνοντας τη μετακίνηση αυτή την πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αξιοσημείωτο είναι πως το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, όταν το 2011 η Τσέλσι έδωσε 15 εκ. ευρώ στην Πόρτο για να τον φέρει στον Νησί.

Μια μεταγραφή που πάντως έδειχνε… καταδικασμένη να ολοκληρωθεί , αφού ο ίδιος ο 33χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε στους «ταύρους» πως η μετακίνησή του στην Μπάγερν αποτελεί όνειρο ζωής για εκείνον, ζητώντας παράλληλα να σεβαστούν την επιθυμία του. Έτσι λοιπόν η Λειψία από το να κρατήσει έναν δυσαρεστημένο προπονητή, προτίμησε το… ζεστό χρήμα των Βαυαρών.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Νάγκελσμαν, όλα δείχνουν πως θα υπογράψει πολυετή συνεργασία με τους πρωταθλητές Γερμανίας, έναντι του ποσού των 8 εκ. ευρώ ανά χρόνο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ