aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε το μυαλό στον Απόλλωνα

Με το μυαλό στον Απόλλωνα

Επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και άρχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λάρνακας είναι αήττητη στην Αρένα και θα επιδιώξει να συνεχίσει τα εξαιρετικά αποτελέσματα στο «σπίτι» της. Χθες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις με τους διεθνείς να απουσιάζουν.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν τριήμερο ρεπό, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα.

Όσοι ποδοσφαιριστές όμως έχουν πρόβλημα τραυματισμού αναμένεται να κάνουν ασκήσεις αυτό το διάστημα, ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προπονηθούν κανονικά. Ο Λαμπάν αναμένεται να είναι πανέτοιμος, ο Νέλσον από εβδομάδας θα ανεβάσει ρυθμό, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει ο Τρουγιόλς. Για τον Τολεμές ακόμη δεν υπάρχει εικόνα, όμως πιθανόν να μην προλάβει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ