aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε το μαγικό… άγγιγμα του Μάτα!

Με το μαγικό… άγγιγμα του Μάτα!

Τι κι αν περνούν τα χρόνια… Όταν «μιλάς» στην μπάλα, μπορείς να καθορίσεις μια πρόκριση κι αυτό έκανε ο Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που πλέον δεν θεωρείται βασική επιλογή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν ό,τι καλύτερο για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη Γουλβς και οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 1-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, που ήταν φανερό από τα πρώτα του λεπτά ότι κριθεί στο γκολ και στο λάθος του αντιπάλου, η Γουλβς ήταν αυτή που παραλίγο να ανοίξει το σκορ, όταν πράγματι ο Νέτο βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ο Χιμένεζ είχε δώσει την ασίστ με το χέρι.

Ο Σόλσκιερ πέρασε στο 64’ του ματς τον Ράσφορντ, καθώς ήθελε να τον προφυλάξει εν όψει του ντέρμπι του «Άνφιλντ» με τη Λίβερπουλ και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Δράστης ήταν ο Χουάν Μάτα έπειτα από ασίστ του Μαρσιάλ, με τον Ισπανό να τελειώνει με… μαγικό τρόπο την αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Το μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός στο υπόλοιπο του ματς ήταν ο τραυματισμός του Ράσφορντ στη μέση, γεγονός που τον καθιστά και αμφίβολο για το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ