aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε το δεξί και τον Ίμπρα οδηγό!

Με το δεξί και τον Ίμπρα οδηγό!

Με το δεξί και οδηγό τον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φετινή Serie A η Μίλαν.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι με… φόρα από το φινάλε της προηγούμενης σεζόν και λίγες μέρες μετά την πρόκριση επί της Σάμροκ Ρόβερς στα προκριματικά του Europa League, επικράτησε 2-0 της Μπολόνια στο «Σαν Σίρο», με τον Σουηδό επιθετικό να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα.

Η Μπολόνια προσπάθησε ανεπιτυχώς να αιφνιδιάσει τη Μίλαν, η οποία μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα. Οι «ροσονέρι» είχαν δύο καλές στιγμές με τους Ρέμπιτς (26’) και Μπενασέρ (28’), για να έρθει στο 35’ ο Ιμπραήμοβιτς να ανοίξει το σκορ (1-0).

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σουηδός σούπερ σταρ με πέναλτι που κέρδισε ο Μπενασέρ διπλασίασε τα δικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του. Ο ρυθμός άνοιξε, οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ήρθε και έτσι το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντάικς στο 88′.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική
Σάββατο (19/9)

Φιορεντίνα-Τορίνο 1-0
(78’ Καστροβίλι)

Βερόνα-Ρόμα 0-0

Κυριακή (20/9)

Πάρμα-Νάπολι 0-2
(64’ Μέρτενς, 77’ Ινσίνιε)

Τζένοα-Κροτόνε 4-1
(6′ Ντέστρο, 9′ Πάντεφ, 34′ Τζαπακόστα, 75′ Πιάτσα / 28′ Ριβιέρε)

Σασουόλο-Κάλιαρι 1-1
(87′ Μπουράμπια – 77′ Σιμεόνε)

Γιουβέντους-Σαμπντόρια 3-0
(13′ Kουλουσέφσκι, 78′ Μπονούτσι, 88′ Ρονάλντο)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ