aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε το δεξί η Λεβερκούζεν

Με το δεξί η Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν επιβλήθηκε με 3-1 της Χέρτα, μπήκε με νίκη στο 2017 και διατηρεί τις ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο.

Αν η Λεβερκούζεν θέλει να δώσει και του χρόνου το παρών στην Ευρώπη, τότε πρέπει να κερδίζει ματς όπως αυτό. Οι παίκτες του Σμιντ έδειξαν ότι δεν έχουν διάθεση να παρατήσουν τη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη, επιβλήθηκαν με 3-1 της Χέρτα και την πλησίασαν στο -6.

Οι φιλοξενούμενοι ναι μεν δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις στο πρώτο μέρος, όμως δεν άξιζαν να χάνουν. Στο 12’ οι αμυντικοί των Βερολινέζων δεν κατάφεραν να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή και ο Τοπράκ έκανε το 1-0, ενώ στο 36’ ο διαιτητής Στίλερ έδωσε πολύ αυστηρό πέναλτι σε χέρι του Πλάτενχαρτ (η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι του), με τον Τσαλχάνογλου να κάνει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 44’ με τον Στόκερ να μειώνει σε 2-1 και προσπάθησαν περισσότερο στην επανάληψη. Μετά από κάποιες ευκαιρίες του Τσιτσαρίτο, ο Ιμπίσεβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Λένο στο τετ α τετ και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν για την Χέρτα, με τον Τσαλχάνογλου να κάνει το τελικό 3-1 με ωραίο τελείωμα στο 88’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ