aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε το δάχτυλό τους στη σκανδάλη για μετεγγραφές

Με το δάχτυλό τους στη σκανδάλη για μετεγγραφές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν από τον Απόλλωνα οι Ρίτσιαρντ Σούμα και Φακούντο Περέιρα. Παραμένει ανοικτό το θέμα με τον Βραζιλιάνο Γουίλιαμ ντε Αμορίμ, η περίπτωση του οποίου φαντάζει δύσκολη.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε επαφές με τον Ουκρανό τερματοφύλακα, Ολεκσάντερ Ρίμπκα (φωτό), που ήταν στην τουρκική Καρντεμίρ Καραμπουκσπόρ τα τελευταία δύο χρόνια και την τελευταία σεζόν είχε 19 συμμετοχές. Ο Ρίμπκα θεωρείται ιδανική επιλογή και αν αποκτηθεί θα δημιουργήσει ανταγωνισμό στη θέση κάτω από τα δοκάρια. Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι κάποια εμπόδια που υπήρχαν έχουν ξεπεραστεί, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσει η μετεγγραφή.

Ο Ρίμπκα είχε παρουσία στις μεγάλες ομάδες της πατρίδας του, Σαχτάρ Ντόνεσκ και Διναμό Κιέβου, ενώ έχει και τρεις συμμετοχές στην Εθνική Ουκρανίας (έχει παίξει και σε όλες τις μικρές εθνικές). Ο Απόλλων έχει αυτήν τη στιγμή 12 ξένους-κοινοτικούς παίκτες στο ρόστερ του. Αν θεωρήσουμε δεδομένες τις προσθήκες του Περέιρα και του Σούμα, τότε πάμε στους 14. Αν αποκτηθεί και ο Ρίπκα, τότε θα πάμε στους 15 ξένους-κοινοτικούς και θα συμπληρωθεί ο κατάλογος Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ