aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε την αξία του και τη μαγκιά του

Με την αξία του και τη μαγκιά του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή έκαναν καλά τη δουλειά τους στο «Γκραμπάβιτσα».  Είχαν ως στόχο να σκοράρουν στο Σαράγεβο, το πέτυχαν εις διπλούν και η νίκη με 2-1 επί της Ζελέζνιτσαρ ανοίγει τον δρόμο για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν είναι μόνο η νίκη που έφερε τον ενθουσιασμό, αλλά και η σπουδαία εμφάνιση του Απόλλωνα, η οποία για την περίοδο που διανύουμε κρίνεται πολύ καλή. Θα μπορούσε να ήταν πιο άνετος στον επαναληπτικό, όμως ήλθε το γκολ των Βόσνιων στο 90’. Ομως με τέτοια απόδοση και τόσο καλή κυκλοφορία της μπάλας, οι κυανόλευκοι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν στη ρεβάνς που θα γίνει στο ΓΣΠ στις 2 Αυγούστου.

Ο Απόλλων ήξερε τι ήθελε και το πήρε με την αξία και τη μαγκιά του. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες και ο προπονητής μας. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, εμφάνιση πολύ καλή για την περίοδο που διανύουμε. Θα παίξουμε τώρα στην Κύπρο και με τον κόσμο στο πλευρό μας ελπίζουμε στην πρόκριση. Από εμάς εξαρτάται. Ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο, αλλά έχουμε σίγουρα προβάδισμα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο ΓΣΠ. Τους έχουμε ανάγκη και η ομάδα μας αξίζει το χειροκρότημα και την παρουσία τους», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο αντιπρόεδρος Φάνος Κιννής.

Ο Απόλλων είναι κοντά στα περσινά επίπεδα, ενώ φάνηκε πως μπορεί να παρουσιαστεί και καλύτερος στη νέα σεζόν. Δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος πως δεν φάνηκε καθόλου ότι το προψεσινό ήταν μόλις το τρίτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας στη φετινή σεζόν. Η… μηχανή ήταν στρωμένη και όλα δούλεψαν τέλεια. Η διαπίστωση όλων που βρίσκονταν στην αποστολή είναι πως ο φετινός Απόλλων έχει τα φόντα να είναι ακόμη καλύτερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ