aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τη συνταγή του «Στέλιος Κυριακίδης» η ΑΕΛ

Με τη συνταγή του «Στέλιος Κυριακίδης» η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με κάθε σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υποτίμησης, θα υποδεχθεί μεθαύριο την Αλκή η ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει στη διάθεσή του άλλες δύο προπονήσεις για να προετοιμάσει την ομάδα του. Οι γαλαζοκίτρινοι θα αγωνιστούν για δεύτερη φορά στο Τσίρειο (η προηγούμενη ήταν με τη Δόξα) και στόχος τους είναι να φτάσουν στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη, για να πάνε χωρίς απώλειες στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, που θα διεξαχθεί με τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν υπολογίζει τους Βοζίνια, Αντάμοβιτς, Φιντέλις και Ρομάν. Όπως όλα δείχνουν θα πάει με τους ίδιους έντεκα που παρέταξε στον τελευταίο αγώνα με την Πάφος FC. Εκεί που εστιάζει την προσοχή του, και θέλει ακόμα καλύτερη απόδοση, είναι στη μεσαία γραμμή. Οι δύο κεντρικοί μέσοι, Ζντραφκόφσκι και Γκαθτανιάγα τα πάνε περίφημα, έχοντας καλή παρουσία και δείχνοντας πως οι δύο τους έχουν δέσει. Έχουν καλή τεχνική, κουβαλούν με επιτυχία την μπάλα και ξέρουν πώς να ανακόπτουν τον αντίπαλό τους.

Ο πρώτος είναι στο όριο των κίτρινων καρτών. Όσο αφορά στον Ντα Σίλβα, έχει αναλάβει την οργάνωση της ομάδας και τα πάει αρκετά καλά. Το ζητούμενο είναι για τους τρεις μέσους να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο και μαζί τους να βελτιωθεί και άλλο η ομάδα, καθώς την περιμένουν δύσκολες υποχρεώσεις.

Για τον αγώνα της Κυριακής προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης έχει ο Χουράδο, έναντι των Μακρή και Μυτίδη. Προς το παρόν, ο Ισπανός παρουσιάζεται βελτιωμένος. Έχει σημειώσει τρία σημαντικά τέρματα για την ομάδα του και ο Κέρκεζ τον εμπιστεύεται απόλυτα. Η βελτίωση της μεσοεπιθετικής γραμμής εξαρτάται και από τη δραστηριότητα των Μπενίτεθ και Τόρες, οι οποίοι κινούνται σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά έχουν περιθώρια για καλύτερη παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ