aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τη δύναμη της έδρας…

Με τη δύναμη της έδρας…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέρασαν τρεις εβδομάδες από τη νίκη της ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του Άρη. Στην ομάδα της Λεμεσού προσδοκούν πως η διακοπή θα τους βγει σε καλό. Οι γαλαζοκίτρνοι απέναντι στη Δόξα αναμένεται να παρουσιαστούν καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο τους αγώνα στο πρωτάθλημα.

Δόθηκε η ευκαιρία σε ορισμένους ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσα, καθώς λόγω Ευρώπης είχαν αρχίσει νωρίς την προετοιμασία τους, ενώ την ίδια ώρα προετοιμάστηκαν καλύτερα νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις. Δεν χωράει αμφιβολία πως, η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ θα έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της δώσει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, αφού ακολουθούν τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια και συγκέντρωση, καλή οργάνωση και αποτελεσματικότητα.

Φαντάζει δύσκολο να ξεκινήσει από την αρχή ο Ντόσα Ζούνιορ. Αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο του φιλικού αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Η επιστροφή του θα πάρει παράταση για ακόμη μία με δύο εβδομάδες. Πολυκοσμία παρατηρείται στην επίθεση και γεννάται μια απορία, με ποιους θα ξεκινήσει το σημερινό αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ. Για κάποιες θέσεις υπάρχει μια σιγουριά γι’ αυτούς που θα τις καλύψουν.

Κάνοντας πρόβλεψη για την ενδεκάδα, με την οποία θα αρχίσει τον αποψινό αγώνα η ΑΕΛ, ο Βοζίνια θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Αϊρόσα και τον Αβραάμ να παίρνουν θέση στα άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στα στόπερ θα είναι οι Μιτρέα και Λαφράνς. Στη μεσαία γραμμή, οι Σοάρες, Νικολάου και Σίλβα. Στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Αρουαμπαρένα και στα άκρα, οι Σάσι και Μπενίτεθ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Φιντέλις, Μέσκα και Αλνταϊρ.

Η ΑΕΛ καλείται να φθάσει στη νίκη. Εάν θα βρεθεί σε καλή μέρα ή αν θα έχει καλή ή απόδοση, είναι κάτι που δεν απασχολεί ιδιαίτερα καθώς βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Αυτό που προέχει είναι οι βαθμοί. Η βελτίωση στην εικόνα της ομάδας θα έλθει και με την πάροδο του χρόνου.

Με τον κόσμο για τη νίκη

Με απόφαση της διοίκησης μειώθηκε η τιμή του εισιτηρίου στα 12 ευρώ για το σημερινό αγώνα με τη Δόξα και περιμένει πως το άνω διάζωμα της ανατολικής εξέδρας θα είναι γεμάτο. Λόγω τιμωρίας θα είναι και πάλι κλειστό το κάτω διάζωμα. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ με ανακοίνωση τους έδωσαν το σύνθημα για μαζική παρουσία στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ