aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τη δύναμη της… Αρένας

Με τη δύναμη της… Αρένας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Ιρλανδία με την Ντάνταλκ δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην ΑΕΚ, η οποία στην έδρα της θα προσπαθήσει την ερχόμενη Πέμπτη να πάρει τη νίκη που θα της δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το μεγάλο της όπλο, όμως, σε αυτή την προσπάθεια, δεν είναι μόνο η ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα, αλλά η έδρα της. Το «ΑΕΚ Αρένα» φιλοξένησε τα πρώτα του ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τέσσερα στο σύνολο. Σε αυτά τα τέσσερα ματς η ΑΕΚ πέτυχε τρεις νίκες, έφερε μία ισοπαλία, σκόραρε οκτώ φορές και δεν δέχθηκε γκολ.

Με λίγα λόγια έχει καταφέρει σε τέσσερα ματς να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στην έδρα της, κάτι που αν πετύχει και τώρα απέναντι στην Ντάνταλκ, το πιο πιθανό είναι ότι θα περάσει στην επόμενη φάση, εκτός αν αποκλειστεί στα πέναλτι. Οι αριθμοί και τα στατιστικά λοιπόν δείχνουν ότι η ΑΕΚ μπορεί να περάσει, φτάνει να συνεχίσει να αξιοποιεί την έδρα της και με όπλο και τον κόσμο να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:30 και αυτό είναι κάτι που αναμένεται να επηρεάσει περισσότερο τους Ιρλανδούς, μιας και δεν είναι συνηθισμένοι να αγωνίζονται με τόση ζέστη.

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να στηρίξει ο κόσμος την ΑΕΚ δυναμικά, να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο και με τη φωνή του να την σπρώξει στην πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που αν καταφέρει θα τη φέρει εκτός απροόπτου αντιμέτωπη με την αυστριακή Στουρμ Γκρατς, απέναντι στην οποίαν αναμένεται πως θα έχει δύσκολο έργο, όμως μπορεί να «χτυπήσει» την πρόκριση. Εν τω μεταξύ, σήμερα στις 11:00 η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τον Ασούμπρε, ο οποίος έρχεται για να δώσει ταχύτητα στα άκρα της επιθετικής γραμμής. Η παρουσίαση θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα και ο ποδοσφαιριστής θα απαντήσει στις ερωτήσεις δημοσιογράφων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ