aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τη δική του σφραγίδα και υπογραφή

Με τη δική του σφραγίδα και υπογραφή

Υποκλίθηκε και η Ευρώπη στον Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά πιο πολύ ο κόσμος και η διοίκηση που είδαν τον προπονητή τους να μην αφήνει «μόνη» την ομάδα, όταν έζησε δύσκολες στιγμές. Και στο πρώτο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ, όταν το σκορ ήταν στο 2-2, ο τεχνικός του Απόλλωνα πίστευε και καθοδηγούσε την ομάδα του. Και δικαιώθηκε με το τρίτο γκολ από τον Πίττα στις καθυστερήσεις.

Στη Δανία, δεν άρχισαν καλά οι γαλάζιοι, δέχτηκαν γκολ, όμως στον πάγκο ο Κύπριος τεχνικός ήταν ξύπνιος και δεν άφησε σε χλωρό κλαρί τους παίκτες του. Τους κράτησε σε εγρήγορση και κοίταζε συνεχώς μπροστά, στον έναν και μοναδικό στόχο που ήταν η πρόκριση.

Η νέα επιτυχία του Απόλλωνα αποτελεί παράσημο και για τον ίδιο. Η νίκη ήταν αφιερωμένη στον κόσμο και στη διοίκηση, αλλά πάει και σε αυτόν που είχε τη δύναμη να αντέξει στις δυσκολίες. Η ομάδα έφτιαξε χαρακτήρα, διαθέτει μέταλλο, αλλά και έναν προπονητή-χρυσάφι, έτοιμο να μπορεί να χαράξει μια νέα πορεία με τον Απόλλωνα, βάζοντας τη δική του σφραγίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ