aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τα γνωστά προβλήματα στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Με τα γνωστά προβλήματα στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Πάφος FC, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τολεμές και Τρουγιόλς, ενώ εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει και ο Μουρίγιο (φωτό). Ο Βάσκος προπονητής δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τετράδα στην άμυνα και όχι τρεις κεντρικούς αμυντικούς, όμως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του και μέχρι αύριο θα αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο «Στέλιος Κυριακίδης». Μοναδικός στόχος θα είναι οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι θα διατηρήσουν την ΑΕΚ όσο γίνεται πιο κοντά στους προπορευόμενους, ενώ δεν αποκλείεται να την ανεβάσουν και ένα σκαλοπάτι. Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου, δεν αναμένεται να υπάρχει μεγάλη προσέλευση από πλευράς φίλων της ΑΕΚ. Λίγο η απόσταση και λίγο η απογοήτευση που υπάρχει αναμένεται να κρατήσουν αρκετό κόσμο μακριά από το γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ