aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε συνδρομή του Αριάν Μπεκιάι έμαθε τα πάντα για τη Λάτσι

Με συνδρομή του Αριάν Μπεκιάι έμαθε τα πάντα για τη Λάτσι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως για τον πρώτο αντίπαλο της Ανόρθωσης στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο να συλλέξεις πολλές και αξιόπιστες πληροφορίες. Κάτι που προφανώς δεν ισχύει στην «Κυρία», αφού το τεχνικό τιμ φρόντισε να μάθει πάρα πολλά για τους Αλβανούς ώστε να προετοιμαστούν καταλλήλως οι ποδοσφαιριστές.

Σημαντικό ρόλο «έπαιξε» ο Αριάν Μπεκιάι, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη Λάτσι και ήδη έχει μεταφέρει πάρα πολλές πληροφορίες στον Ρόνι Λέβι και στους συνεργάτες του. Αυτό σημαίνει ότι  στο παιχνίδι της Πέμπτης, η ομάδα της Αμμοχώστου θα παρουσιαστεί πανέτοιμη για να πάρει ένα εκείνο το αποτέλεσμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που θα της επιτρέψει να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν για την Ανόρθωση, οπότε θα χρειασθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος απέναντι στους μαχητικούς Αλβανούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ